Workout på Kolsåstoppen

Dette arrangementet er over!

Toppptur til Kolsåstoppen med innslag av workout på ulike utsiktspunkter.

Obs! Dato endret pga været! Ny dato har også værforbehold- det må være opphold!

Litt annerledes tur med god trening :) Topptur, Workout med utsikt & mindfulness!

Vi møtes nederst i Toppåsveien og følger stien opp Dælibekken hvor vi kommer inn på stien opp til søndre-Kolsåstoppen som ligger på 342 moh med flott utsikt.

Vi går i jevn godt tempo (løper ikke) opp til søndre Kolsåstopp. På toppen går vi til et platå hvor vi har flott utsikt og starter workout med enkle workoutøvelser. Type knebøy, spensthopp, planke og situps med repitisjoner.

Herifra går vi ned til Setertjern og repiterer de samme workout øvelsene. Før vi går videre til Gråmagan.Gråmagan er nok en flott utsiktspunkt. Her avslutter vi med siste workout øvelser før vi avslutter med uttøyingsøvelser/mindfulness guidet av turleder. Vi nyter utsikten med en liten drikke/spisepause før vi går tilbake via KIF-hytta tog ned til Toppåsveien hvor vi startet.

Det er flere utsiktspunkter underveis med fantastisk panoramautsikt utover Oslo, Bærum og Oslofjorden. Turen går i kuppert terreng med bratt opp/nedstigning. Noe steinur. Godt fottøy anbefales. 

Terreng og lengde: Turen er på ca. 6 km i kupert terreng. 280 m opp/nedstigning. Anslått tid er ca. 2 timer + pause

Ta med: Ta på drikkeflaske/energipåfyll, gode joggesko/tursko og et lite sitteunderlag å sitte på til enkelte workout øvelser.

Start: "Parken" nederst i Toppås-veien kl. 17.30

Kollektiv:  Buss 753 fra Sandvika kl. 17.12, til Toppåsveien kl. 17.18, eller T-bane fra Bekkestua kl. 16.59, til Hauger kl. 17.14 (sjekk rutetider).


Turleder: Kaisa Hafredal, kaisahafredal@online.no tlf. 957 94 385

NB!!! Begrenset plasser! Send sms eller turleder for å bekrefte plass før deltakelse.
 

Workout på Kolsåstoppen

Toppptur til Kolsåstoppen med innslag av workout på ulike utsiktspunkter. Obs! Dato endret pga været! Ny dato har også værforbehold- det må være opphold! Litt annerledes tur med god trening :) ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Kaisa Hafredal