Munter mandag med Mat-i-Marka, kveldsskitur fra Skansebakken til Smedmyrkoia

Fellestur

Dato
27. januar kl. 17:45
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, Voksne
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)

Bli med på kveldsskitur på Krokskogen med bålkos ute!

Vi møtes kl. 17:45 på Skansebakken. For å komme dit, kan man ta Østeråsbanen til Røa og buss 41 derfra kl 17:27. Skituren går fra Skansebakken til Smedmyrkoia. Når vi kommer opp til Lysedammene, tar vi løypa øst for vannene til vi kommer til Pipenhusveien som vi så følger et kort stykke vestover før vi vender sørover mot Smedmyrkoia. Hvis været er fint, stopper vi på rasteplassen ved midtre Lysedam og tenner bål. Ta derfor med 2-3 vedskier og mat som du for eksempel kan grille på bålet. Dersom været ikke frister til rast ute, stopper vi heller på Smedmyrkoia. Hele turen er ca 13 km. Hjem igjen kan man ta buss 41 fra Skansebakken tre minutter før hver hele time. 

Ta med ski, hodelykt, gjerne 2-3 vedskier, mat og drikke, sitteunderlag og ekstra varme klær til rasten.

Dersom vi ser at løypeforholdene er vesentlig bedre et annet sted, kan det hende vi tar turen dit, og dersom det ikke er skiføre i det hele tatt, lager vi en kveldstur til fots i stedet. Tur skal det bli, uansett! Følg derfor med for mulige endringer når det nærmer seg!

Det er ingen påmelding til turen, men lurer du på noe, kan du kontakte Kirsti på kimagel@online.no.

Munter mandag med Mat-i-Marka, kveldsskitur fra Skansebakken til Smedmyrkoia

Bli med på kveldsskitur på Krokskogen med bålkos ute! Vi møtes kl. 17:45 på Skansebakken. For å komme dit, kan man ta Østeråsbanen til Røa og buss 41 derfra kl ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kirsti Magelssen
  • Karen J Verne