Munter mandag, kveldsskitur fra Elveli til Kikut

Fellestur

Dato
3. februar kl. 17:40
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, Voksne
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)

Hodelykttur i februarvinteren!

Denne kvelden går turen fra Elveli til Kikut og tilbake, en tur på 10 km hver vei. Vi møtes kl 17.40 ved Sørkedalen skole. For å komme til Elveli kan kan ta Østeråsbanen til Røa T-banestasjon og deretter buss 41 kl 17.27 til Sørkedalen skole. Fra Sørkedalen skole går vi sammen ned til Elveli gård, der løypa starter. Første delen av turen går i jevn stigning opp til myrene ved Heikampen. Deretter får vi noen fine nedoverbakker til Fyllingen før den siste kilometeren til Kikut. På Kikut tar vi en rast  i selvbetjeningsrommet før vi vender hjem igjen. Ta med niste og noe å drikke,varme klær, hodelykt og skismørning etter værforholdene.

Dersom vi ser at løypeforholdene er vesentlig bedre et annet sted, kan det hende vi tar turen dit, og dersom det ikke er skiføre i det hele tatt, lager vi en kveldstur til fots i stedet. Tur skal det bli, uansett! Følg derfor med for mulige endringer når det nærmer seg!

Det er ingen påmelding til turen, men har du spørsmål, kan du skrive til Kirsti på kimagel@online.no.

Munter mandag, kveldsskitur fra Elveli til Kikut

Hodelykttur i februarvinteren! Denne kvelden går turen fra Elveli til Kikut og tilbake, en tur på 10 km hver vei. Vi møtes kl 17.40 ved Sørkedalen skole. For å komme til Elveli kan ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Turid Engh Jorkjend
  • Kirsti Magelssen