Mat-i-Marka, fra Mylla til Sørkedalen på ski

Fellestur, Skitur, Voksne
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Oslomarka (se kart)

Lørdag tar vi Skiforeningens buss til Mylla. Hver deltaker må kjøpe bussbillett selv på nettet minst 24 timer på forhånd. Valg av rute til Katnosdammen er avhengig av vær og føreforhold. Kanskje velger vi en lengre rute via Ballangsrudseterhøgda (nord for Mylla) og senere Sinnerdalen, noen strekninger på scooterpreparert løype (ca 26km). på Katnosdammen har vi en bedre middag piffet opp med diverse tørket mat. Kanskje turlederne vil avsløre noen av sine "tørkeknep"!

Søndag går turen videre til Sandungen. Hvis føreforholdene legger tilrette for det, går vi så over Vesle Sandungen, Heikampen og Finnerud før vi ender opp i Sørkedalen. Her avsluttes turen for de har lyst på kafeen på Sørkedalen landhandleri (ca. 23km). Herfra tar vi buss 41 til Røa.

Turlederne kjøper inn mat til middag lørdag kveld. Hold av plass i sekken til middagen. Alt du ellers trenger av mat og drikke, må du selv ta med. De som har lyst på havregrøt til frokost søndag morgen, tar med havregryn og tørrmelk til seg selv, så lager vi en felles grøtgryte.

Ta ellers med: Varme klær, sitteunderlag, lakenpose og/eller sovepose (hytta har puter og dyner), hodelykt, skismørning til eget bruk, kart og kompass. Har du noe spennende tørket mat, ta det gjerne med!

Vi spleiser på utgiftene til fellesmat. Alle må betale for obvernatting på forhånd. Opplysninger om dette får deltagerne etter at de har meldt seg på.

Det er fortsatt ledige plasser, men om du melder deg på nå, må du selv reservere plass på hytta. Pga av føreforholdene er det mulig vi legger om ruta på søndag og går for eksempel til Harestua.

Mat-i-Marka, fra Mylla til Sørkedalen på ski

Bli med på skitur fra Mylla via Katnosdammen til Sørkedalen. Underveis får deltakerne smake på tørket mat av ulike slag.  Lørdag tar vi Skiforeningens buss til Mylla. Hver deltaker må kjøpe ...

Turledere:

• Kirsti Magelssen