28. januar kl. 14:30 - 17:00
Barn, Ungdom
Fellestur, , Topptur, Hundekjøring, Dntung, Skogstur, Klatring, Sosialt, Padling, Trugetur, Turorientering, Hengekøye, Hodelykt, Friluftslek, Matpåbål, Vennskap
Asker Turlag, DNT Oslo og Omegn
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)

Friluftsklubben #FUN 5-7 trinn

Fast hver tirsdag etter skolen, hele året, foruten i skolens ferier.

Ellen og Ingrid er klare for lek, latter, fine naturoppplevelser i nærområdet! Vi vet at dere er sultne etter skolen, så hver gang skal vi sammen lage god mat på bål eller primus. Vi er i hovedsak ute, så kle dere godt etter vær og vind.

Arrangementet er gratis.

Tid: kl 14.30-17.00

Oppmøtested: Friluftshuset i Borgenveien 100, 1388 Borgen.

Husk: Kle dere godt etter årstiden! Husk, vi er ute hver gang.

Sees!

Hva er Friluftsklubben #FUN?

Går du i 5-7 trinn? Liker du å være i aktivitet og har lyst til å være med på å utforske Asker både høyt og lavt? Bli med oss på tur!

Hver tirsdag gjennom hele året, foruten skoleferier, arrangerer vi Friluftsklubben #FUN. Mat på bål, topptur, uteleik, spillkvelder, klatring, padling, hundekjøring, trugetur, turorientering, hodelykttur, samhold og gode friluftsopplevelser. Vi ser at mat er viktig, og hver gang vil vi lage mat enten på bål eller primus eller evt andre alternativer i bålforbudsperioder.

Tilbudet er for deg som liker tanken på å teste ut aktiviteter sammen med andre -helt uavhengig om du har prøvd fra før eller ei.

Tilbudet er gratis og uten påmelding. De gangene vi har påmelding, vil dette opplyses spesifikt under aktiviteten på hjemmesiden. Du trenger ikke være medlem av DNT for å delta på denne aktiviteten.

Det er våre stødige og herlige ungdomsledere som er ledere på denne aktiviteten. De har aktivitetsledererfaring i DNT-regi, og er klare for å bidra til å skape latter, glede mestring og gode friluftsopplevelser disse tirsdagene!

Tilbudet gjennomføres med midler fra Asker Kommune og Akershus Fylkeskommune.

Friluft Ung Natur #FUN

Sees!

Friluftsklubben #FUN

Friluftsklubben #FUN 5-7 trinn Fast hver tirsdag etter skolen, hele året, foruten i skolens ferier.  Ellen og Ingrid er klare for lek, latter, fine naturoppplevelser i nærområdet! Vi vet at ...