#Middag-i-Marka 3 (DNT Oslo 26-45 år)

Fellestur

Dato
28. januar kl. 17:30 - 22:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Bålmat, Fellesmat, Godturmat, Vandregruppa, Dntoslo26-45, Dnt2645
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Turkode
DNT Oslo 26-45
Dette arrangementet er over!

Velkommen til bords på uendelig stjerners restaurant, og årets første #Middag-i-marka. Meningen er at dette skal være lav terskeltilbud for tur- og matglade folk i aldersgruppen 26-46 år, med god stemning, samt at man kanskje lærer et og annet triks for bedre matlaging utendørs, . 

Vi samles ved trikkestoppet Sportsplassen (trikk 18 og 19 retn Ljabru) oppe på Ekebergåsen kl 17.30, tirsdag 28. januar. Derfra tusler vi på stiene som går langs Ekebergskråningen og finner oss en fin plass for middagen vår. Siden vi er såpass nære sjøen vil temaet denne gang gå i retning av nettopp dette. Fisk og sjømat kommer derfor til å bli en del av menyen, så fint om man liker det når man har tenkt å melde seg på.

Vi samler inn 75 kr i påmelding som dekker matinnkjøp og ved. Det du vil drikke til maten tar du med selv.

Sørg for å kle deg godt med varme klær på føtter, bein, overkropp, armer og hode. Ha med sitteunderlag, hodelykt, tallerken/bolle og bestikk. Turlederne stiller med kokekar og primus, og litt øvrig utstyr til matlagingen. Har du noe eget utstyr som du er nysgjerrig på å bruke, er det selvsagt bare å ta med dette, så ser vi hva vi får bruk for.

Det mest aktuelle på menyen er gryter eller liknende, med godt tilbehør. Lista legges der ved at vi lager maten fra bunnen av i all hovedsak, men supplerer evt med lure løsninger ved siden av for å gjøre det effektivt også.

Skulle det være noen spesielle allergier eller matpreferanser, meld fra om dette ved påmelding så vi kan få tatt hensyn til dette i planleggingen.

Påmelding er gyldig når 75 kr er vippset til turleder Torgrim på 95814530, for da vet vi hva slags budsjett vi har å forholde oss til.

PS. Vi legger inn et lite værforbehold, da det ikke er så veldig hyggelig å lage mat ute i evt regnvær når vi er såpass mange. 

#Middag-i-Marka 3 (DNT Oslo 26-45 år)

Velkommen til bords på uendelig stjerners restaurant, og årets første #Middag-i-marka. Meningen er at dette skal være lav terskeltilbud for tur- og matglade folk i aldersgruppen 26-46 år, med god stemning, samt ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • André Hauglund
  • Torgrim Skogheim