Vinterlekeland -

Vi vet at det er for tiden ikke akkurat perfekt vintervær men vi håper at det kan endre seg og vi ønsker derfor at dere kommer uansett vær ;)

Vi vil ha aktiviter som:

natursti (tur tip)
slakk line
Bålpanner / grilling
og hjemmelaget suppe.
Hvis det blir snø så blir det skiløype og flere andre muligheter.

Vi vil fyre opp bålpanner ved den nye gapahuken, samt et bål ved skøytebanen slik at man kan varme seg.

Vi setter også opp lavvo hvis det skulle bli veldig kaldt ;)

Vår hovedsponsor KIWI stiller med pølser og frukt til alle barn.
I tillegg skal vi lage suppe og da er det bare å ta med litt drikke og matpakker til voksne :)

Velkommen til store og små!

Send oss gjerne en melding hvis dere trenger mer informasjon: btvestby@gmail.com

Vinterlekeland -

Vestby Turlag har gleden av å invitere til "KOM DEG UT DAGEN" på vårt vinterlekeland ved Risil skøytebane og i flisløypa. Vi vet at det er for tiden ikke akkurat ...