Avlyst Bygdøy rundt

Fellestur

Dato
18. februar kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur
Arrangører
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Koronarestiksjoner

Paradisbukta, Bygdøys sjøbad, Hengsengen, Sæterhytten, langs Frognerkilen til Folkemuseet (mulig å avslutte her) og tilbake til Huk. 10 km. Skogsvei og sti.

Oppmøte: Snuplass for buss 30 v. Huk. kl. 11.00. Buss 30 Nydalen - Bygdøy.
Turslutt: Folkemuseet eller Huk.
På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  16. februar. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 
Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Bygdøy rundt

Paradisbukta, Bygdøys sjøbad, Hengsengen, Sæterhytten, langs Frognerkilen til Folkemuseet (mulig å avslutte her) og tilbake til Huk. 10 km. Skogsvei og sti. Oppmøte: Snuplass for buss 30 v. Huk. kl. ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Anne-Britt Nilsen
  • Maj Oxaal