Overnatting på iungsdalshytta

På DNTs hytter er det alltid plass, og du er ikkje nøydt til å reservere plass før du kjem. Skal du vera på same hytta i to døgn eller meir, kan du bestille direkte til hytta, og du er sikra å ha same rommet heile opphaldet.  Elles er det berre å kome, på DNT`s hytter får alle plass, sjølv om det kanskje ikkje blir tosengrom kvar natt... Kontaktinfo finner du her.
Iungsdalshytta
Iungsdalshytta Foto: DNT

Bestilling av rom

Alle som kommer til Iungsdalshytta vil få mat og en plass å sove. Det er derfor ikke nødvendig å reservere på forhånd.

Dersom du gjerne vil ha et eget rom kan du reservere dette på forhånd.
Følgende betingelser gjelder:

• Vi tar kun i mot bestillinger på to netter eller mer.
  • Vi tar kun i mot bestillinger på fullpensjon.
  • For å reservere på forhånd må du være DNT medlem.

Bestillingen må gjøres skriftlig og følgende informasjon sendes i brev eller på e-post til post@iungsdalen.no

-       ankomstdag

-       avreisedag

-       antall personer

-       navnet på den som har bestilt, DNT medlemsnr, e-post, telefon

Avbestilling

Ved avbestilling 14 - 4 dager før ankomst kan bestyrer fakturere inntil 50% av oppholdets verdi.

Ved avbestilling nærmere enn 4 dager kan bestyrer fakturere inntil 100% av oppholdets verdi.

Adgang for hunder

På Iungsdalshytta har vi seks hundebur i anekset som er disbonible både sommer og vinter, i og utenom sesong.

Ta kontakt for å skjekke om vi har ledig bur til din hund. Hunder har ikke tilgang til stuer og fellesareal innendørs.

Kontaktinfo finnes her