Avlyst Friluftstrimmen i Frognerparken

Arrangement

Dato
12. november 2020 kl. 10:00 - 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Arrangement, , Frognerparken, Friluftstrim, Styrketrening, Seniortrim
Arrangører
DNT senior Oslo, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Friluftstrimmen
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. (pga koronasituasjonen i Oslo avlyser vi all aktivitet i 3 uker)

Kom i form med Friluftstrimmen i Frognerparken! Her vil du kunne møte andre turglade mennesker samtidig som du får trent hele kroppen. Dette er et gratis tilbud. Ta med en venn, en nabo eller kom alene. Pga. smittevernstiltak blir det ikke servert kaffe/te etter treningen som før. 

Merknad: Det er påmelding til Friluftsstrimmen i forkant eller ved oppmøte. Man melder seg på fra uke til uke.

Om Friluftstrimmen

Trimtilbudet har fokus på styrke- og balansetrening som øker evnen til å gå tur i ulendt terreng. Vi trener sammen og motiverer hverandre. Alle øvelsene har forskjellige nivåer og vanskelighetsgrader, slik at helt ferske kan trene sammen med de sprekeste og alle får utbytte av treningen. Hvor tøff treningen blir - ja, det er opp til deg.

Intruktøren har lang erfaring med trening for seniorer og vil legge til rette for at du kan utføre øvelser som passer for deg.
DNT-verten møter deg og har i oppgave å fremme friluftslivets gleder og tilrettelegge for hyggelig samvær etter treningen.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer og aktiviteter forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Praktisk informasjon

Ukedag og tidspunkt: Torsdager kl. 10-11
Varighet: 1 time 
Periode høst 2020: 13. august - 10. desember
Påmelding: Ja! Det er påmelding til Friluftsstrimmen i forkant på nett eller ved oppmøte. Se rød påmeldingsknapp på høyre side. Man melder seg på fra uke til uke. 
Pris: Gratis og du trenger ikke å være medlem.
Oppmøte: I Frognerparken v/p-plassen ved Frognerbadet
Ta på og ta med: Treningstøy etter været, sitteplate til treningen og matpakke.

Friluftstrimmen i Frognerparken

Kom i form med Friluftstrimmen i Frognerparken! Her vil du kunne møte andre turglade mennesker samtidig som du får trent hele kroppen. Dette er et gratis tilbud. Ta med en venn, en nabo ...

Kontaktinformasjon: